×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Керівники підприємств мають можливість навчатися у Німеччині

Програму Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини для управлінських кадрів «Fit for Partnership with Germany» було продовжено на період 2016 – 2018 роки.

l 150116160Програма передбачає набуття менеджерами міжнародних управлінських компетенцій, які сприятимуть співробітництву українських та німецьких підприємств, а також налагодження контактів і стійкий розвиток кооперації між підприємствами України та Німеччини. Учасники Програми отримають інформацію, знання, навички і міжкультурні управлінські компетенції, що допомагатимуть розвивати співпрацю з німецькими компаніями. Вони також матимуть можливість безпосередньо ознайомитись з німецьким обладнанням та встановити прямі контакти з німецькими компаніями.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Цільові групи Програми – українські підприємства як суб’єкти ЗЕД, власники, керівники вищої та середньої ланки українських підприємств, орієнтованих на зовнішньоекономічну діяльність (що мають потенціал ЗЕД), а також управлінці установ, що відповідають за технічне і технологічне забезпечення підприємств комунальної власності.

Участь у Програмі здійснюється за рахунок німецької сторони.

Контактні особи: GIZ – Степащенко Світлана, тел.:(044) 228-42-54(53), (044) 531-30-56, e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Последнее изменение Пятница, 15/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework