×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомир та Україна: кількість смертей від свинячого грипу

За даними Житомирських міських закладів охорони здоров’я, з початку року кількість хворих на ГРВІ та грип становить 3784 особи, госпіталізовано 247 хворих.

i 15011674 17 пацієнтів перебувають у важкому стані, з них – 3 дитини. Наразі у стаціонарних та поліклінічних відділеннях введений масковий режим, обмежені відвідування пацієнтів.

Що стосується інфікування вірусом А (Н1N1), який відрізняється важким перебігом та ускладненнями, за даними вірусологічної лабораторії, виявлено 7 випадків, в тому числі 2 серед мешканців Житомира. У місті Бердичеві зафіксовано смертельний випадок, спричинений захворюванням на даний вид грипу.

Ситуація в інших містах України нічим не краща. Тільки в Одесі від ускладнень від грипу померли 28 осіб, Краматорську – 17, в Маріуполі – 7, стільки ж у Вінницькій області, Дніпропетровській – 6, Харківській – 5.

Як зазначають у Міністерстві охорони здоров'я, ситуація щодо захворюваності на грип в Україні відповідає всім сезонним показникам. Епідеміологічний показник для України, який визначений, – це 578 хворих на 100 000 населення. Сьогодні в Україні 310 хворих на 100 000 населення.

Последнее изменение Пятница, 15/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework