×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Прокуратура Житомирщини поновила законність у сфері землекористування через касаційну інстанцію

За касаційною скаргою прокуратури Житомирської області Вищим адміністративним судом України скасовано рішення суду першої та апеляційної інстанцій

n 1801167377та задоволено позов прокуратури про визнання незаконними 24-х розпоряджень голови Житомирської райдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Йдеться про те, що голова Житомирської райдержадміністрації протягом  2012 року видав розпорядження щодо надання 24-м особам дозволів на розробку проектів землеустрою для подальшого виділення земельних ділянок для ведення особистих селянських господарств та індивідуального садівництва на території Денишівської, Гуйвинської, Глибочицької сільських рад та інших навколишніх сіл.

Із січня 2013 року змінено порядок надання земельних ділянок сільськогосподарського призначення, зокрема, такі повноваження передано Головному управлінню Держземагентства в області. 

Однак, голова районної державної адміністрації, перевищивши свої повноваження, протягом 2013-2014 років видав розпорядження, якими безпідставно продовжив термін дії попередньо ним виданих.

Відмову судів перших інстанцій у задоволенні позову прокуратури про скасування неправомірних розпоряджень голови райдержадміністрації оскаржено у Вищому адміністративному суді України.

Постановою ВАСУ розпорядження визнані незаконними. 

Последнее изменение Понедельник, 18/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework