×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дмитро Ткачук називає ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» кишеньковою організацією, яку створив собі «маленький, пухленький, "професіонал"»

У Житомирі набирає обертів скандал навколо заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Ткачука. 

Дмитро Ткачук корупціяДнями у соціальних мережах «Антикорупційний рух Житомирщини» почав активно розповсюджувати інформацію стосовно корупційних дій чиновника та про вирок по кримінальній справі. Додаючи навіть різні документи
Також подібну інформацію дана організація розсилає і по житомирським ЗМІ.

Дмитро Ткачук корупція 5
«Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» надіслала звернення Житомирському міському голові Сергію Сухомлину з приводу того, що його заступником зараз працює Дмитро Ткачук, який 4 січня 2016 року отримав вирок по кримінальній справі, - йдеться у листі.

«Наприкінці минулого тижня, ми оприлюднили на своїй сторінці в мережі Фейсбук ухвалу Апеляційного суду Чернігівської області, якою залишено в силі вирок Деснянського суду м. Чернігова. Таким чином, Дмитру Ткачуку визначено умовне покарання за скоєння ДТП у місті Чернігові, в результаті якого постраждали декілька людей.

Відповідно до статті 12 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» зазначений заступник міського голови не має права займати цю посаду. Отже, вже 2 тижні Дмитро Ткачук працює, порушуючи закон. При цьому, підписуючи документи та вчиняючи дії, які тепер можуть бути оскаржені, він вчиняє подвійний злочин.

Звертаючись до міського голови, ми маємо на меті припинити незаконні дії та повідомити мера про факти, які були йому не відомі, адже інакше пояснити чому Дмитро Ткачук досі займає посаду не можна.

З цього приводу також направлено заяви про злочин до СБУ та до головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Вважаємо, що Дмитро Ткачук має написати заяву про звільнення власноруч, щоб не паплюжити ідеали Революції Гідності, яка привела його до влади. Закон має бути один для всіх! Сподіваємось це розуміє і міський голова, і депутатський корпус».

Дмитро Ткачук корупція 2Натомість, коментуючи ситуацію нашим журналістам щодо свого звільнення, Дмитро Ткачук зазначив: «У нас вільна країна і будь-хто має право на різні заклики, але питання стоїть у тому наскільки дослухатися і вірити таким закликам».

«Якщо сьогодні, будь-хто, створює організацію і за один день називає її «Антикорупційним комітетом» чи ще якось там, це не дає їм право трактувати законодавство. Вони розуміють, що ніяких законодавчих підстав не має і це лише показуха», - говорить Дмитро Ткачук.

Також чиновник заявляє, що його більш зачіпає «… коли подібного формату особи, що приторговували регіоналам, що навіть після свого звільнення не забрали з кабінету методичні вказівки з семінарів партії регіонів, були активними учасниками Революції гідності, але з іншого боку, своїм язиком чи пальцями дискредитують поняття боротьби з корупцією, подій на майдані і багато того, що дійсно є цінностями для багатьох», - про що Дмитро написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Дмитро Ткачук корупція 1

Окрім цього, ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» Ткачук називає кишеньковою організацією, яку створив собі «маленький, пухленький, "професіонал"». Звісно заступник міського голови не називає ніяких прізвищ, проте користувачі соцмережі активно згадують Євгенія Демчика, який займав цю ж посаду, до Дмитра.

Спочатку ці люди опікувалися тітушками, а тепер будуть писати мені про цінності Революції Гідності.

Дмитро Ткачук корупція 4

Дмитро Ткачук корупція 3Також чиновник прокоментував звинувачення щодо корупційних схем в його бік: «В українців є звичка міряти по собі. Люди, які будували ці схеми, певно думають, вони передаються по династії».

Последнее изменение Среда, 20/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework