×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині чоловік розгулював вулицею із патронами для автомата Калашникова

Працівники Новоград-Волинського відділу поліції вилучили 20 набоїв до автомата Калашникова у 34-річного жителя райцентру.

n 2101167424Нині триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Співробітники кримінальної поліції звернули увагу на підозрілого перехожого, який  сторожко озираючись, прямував вулицею райцентру. Правоохоронці зупинили чоловіка та представились. Той ще більше занервував та зрештою зізнався, що несе в пакеті 20 патронів до автомата Калашникова.

За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили набої калібру 5,45 мм та направили їх на експертне дослідження.

Поліцейські з’ясували, що чоловік, 34-річний житель райцентру, наркозалежний. Він так і не зміг пояснити походження набоїв. Щоправда, розповів, що сподівався їх продати, аби роздобути кошти на наркотики.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, нині усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють походження набоїв.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

Последнее изменение Четверг, 21/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework