×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Суд заарештував одного із головних корупціонерів Житомирщини

Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону та арештував чергового корупціонера - заступника директора Житомирського бронетанкового заводу.

n 2201167450Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Генеральна прокуратура України про зміни в державі з іменем Шевченка! Сухо, без зловтішання, відповідно до загальноєвропейської практики і крилатих слів Монтеськ'є:

"Закон має бути нещадний, наче смерть. Для всіх один" доповідаю:

"Сьогодні Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону та арештував чергового корупціонера - заступника директора Житомирського бронетанкового заводу Л.

Цей посадовець у змові із керівником приватного підприємства С., заволоділи коштами державного оборонного замовлення у сумі понад 23 млн.грн., виділеними з державного бюджету для ремонту бронетанкової техніки для потреб АТО.

При цьому Суддя Шевченківського районного суду міста Львова, відповідно до чинного КПК України, з урахуванням ризиків та цинічності способу розкрадання коштів, визначив для арештованих розкрадачів заставу у розмірі 30 млн. грн. та 25 млн.грн. відповідно КОЖНОМУ!

Указані особи підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України, санкція якої передбачає покарання до12 років позбавлення волі з конфіскацією всього наявного власного майна. Шевченківській суд Львова, прокуратура, невідворотність покарання, нічого у державі не змінюється!)))», - йдеться у повідомлені.

Последнее изменение Пятница, 22/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework