×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За ухилення від мобілізації військовозобов’язаного засуджено на два роки позбавлення волі з іспитовим строком один рік

За підтримання Новоград-Волинською місцевою прокуратурою державного обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками злочину,

n 2201167454передбаченого ст. 336 (ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України, судом призначено покарання.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що 27-річний житель Романівського району, військовозобов’язаний, перебуваючи на військовому обліку, без поважних причин відмовився від отримання повістки, за якою мав прибути до об’єднаного районного військового комісаріату, про що власноручно написав заяву.

Такі дії кваліфіковано як ухилення від призову за мобілізацією, оскільки,  відповідно до ст.23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", він не мав права на відстрочку від призову на військову службу за мобілізацією.

За скоєне кримінальне правопорушення судом призначено покарання у виді 2-х років позбавлення волі зі звільненням від реального відбування з іспитовим строком 1 рік.

Також, засудженого зобов’язано не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції та повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи.

Последнее изменение Пятница, 22/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework