×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі намагалися офіційно зареєструвати осередок проросійської організації «Оплот»

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області попередили наміри створення у регіоні осередку проросійської організації «Оплот», члени якої на даний час чинять активний, у т.ч. збройний, опір українським військовим формуванням у районі проведення АТО.

n 2601167487Як повідомляють у прес-групі УСБ України в Житомирській області, мешканець Житомира, діючи за вказівкою лідера Харківської обласної громадської організації «Оплот» Є.Жиліна, намагався офіційно зареєструвати її осередок в місцевих органах юстиції.

Для безпосереднього комплектування та створення потужної проросійської місцевої структури, яка зможе впливати на суспільно-політичну ситуацію в регіоні (у т.ч. шляхом проведення акцій громадської непокори), він налагоджував контакти із проросійськими радикально налаштованими місцевими жителями.

Службою безпеки України оголошено житомирянину офіційне застереження про неприпустимість подальших протиправних дій на шкоду державній безпеці України та попереджено про відповідальність за статтями 109, 110 та 258-3 Кримінального кодексу України.

Последнее изменение Вторник, 26/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework