×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новоград-Волинському затримали кримінальний родинний дует

Нині встановлено, що 55-річний житель району та його 18-річний син причетні до нанесення тілесних ушкоджень місцевому жителю та викраденню автомобіля.

n 2801167535Обох чоловіків розшукали працівники кримінальної поліції. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

У середині січня до Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 46-річний житель с. Стрієва з повідомленням про те, що його автомобіль «ВАЗ-2101», залишений на узбіччі дороги поблизу продовольчого ринку у райцентрі, викрали. Чоловік розповів, що у транспортному засобі знаходився планшет та деякі інші особисті речі. Сума завданих збитків склала понад 15 тисяч гривень.

На пошуки зловмисників були задіяні працівники оперативних підрозділів та дорожньо-патрульної служби. За кілька днів автомобіль без акумулятора та речей знайшли в Ємільчинському районі.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні двоє жителів с. Великої Горбаші, батько та син. Вже за тиждень оперативники встановили їх місце знаходження та затримали дует. Чоловіки переховувалися від поліцейських, оскільки серед їх кримінальних діянь, окрім угону ВАЗівки, ще й побиття жителя району у вересні минулого року.

- 55-річний чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотиків, - повідомив начальник місцевої кримінальної поліції Олександр Черемісін. – Тепер ще і його син долучився до протиправних діянь.

Зі слів старшого затриманого, вони помітили поблизу місцевого ринку стареньку ВАЗівку. Пошкодивши замок у водійських дверцятах, чоловік потрапив усередину, завів транспортний засіб і разом з сином поїхав до сусіднього райцентру. Та коли закінчилось пальне, вони покинули автомобіль на узбіччі дороги, прихопивши із салону магнітолу, планшет та знявши акумулятор. Викрадені речі продали.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Обом спільникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework