×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському за особисту мужність і високий професіоналізм нагородили військовослужбовців 30-ої бригади

Нагородження відбулося 29 січня на плацу військової частини.

n 0202167595Про це повідомляється на сторінці 30-ої окремої механізованої бригади у соцмережі.

Указом Президента України № 663/2015 від 25 листопада 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений майор Єрмак Олег Григорович орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно). Нагороду було вручено його дружині Єрмак Катерині. Справжній професіонал своєї справи, який завжди користувався повагою серед командирів, товаришів та підлеглих. Чесний та справедливий по-відношенню до співслужбовців, мудрий та швидкий у прийнятті відповідальних рішень. Мужній, сміливий, життєрадісний… Лише таким він нам запам’ятається. Вічна Слава Герою!

Указом президента України від 8 травня 2015, «за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України» медаллю «Захисник Вітчизни» нагороджений музикант військового оркестру прапорщик Віт Олег Вікторович, який під час літньої кампанії 2014 року виконував обов’язки головного сержанта взводу 8-ої механізованої роти, 3-го батальйону. Пройшов Савур-Могилу, с.Степанівку, а поблизу Сніжного підрозділ попав у засідку, і його з пораненою ногою було евакуйовано. Наразі, після пройденого курсу лікування та реабілітації, Олег Вікторович продовжує служити в частині.

Указом президента України від 8 травня 2015, «за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України» медаллю «Захисник Вітчизни» нагороджений сержант Діброва Андрій Володимирович, командир бойової машини 3-ої механізованої роти, 1-го батальйону. Командири відзначають Андрія як добросовісного військовослужбовця, який найкраще знає та володіє озброєнням бойової машини в своєму підрозділі, і який під час літніх боїв 2014-го вміло використовував свої знання та вміння під час прицільної стрільби по противнику. В боях за с. Степанівку бійця було поранено. Після тривалого лікування та реабілітації восени того ж року він повернувся до строю. Потім була зимова кампанія на Дебальцівському напрямку, де отримав серйозну травму спини. І знову лікування, реабілітація… Завдяки незламному характеру справжнього чоловіка і захисника, службу сержант Діброва не покинув.

Указом президента України від 8 травня 2015, «за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України» медаллю «Захисник Вітчизни» нагороджений старший сержант Голяк Олександр Йосипович. Службу проходив і проходить в еліті механізованої бригади – танковому батальйоні, він – командир танка. Неодноразово потрапляв під артилерійські обстріли, приймав участь в танкових боях. За його невід’ємної та значної підтримки відбувалось взяття Савур-Могили, с. Степанівка, м. Міусинська, Боково-Платово, забезпечував коридор для виходу з оточення 79-ої, 51-ої та 24-ої бригад, приймав участь в зимній кампанії 2015 р.,а це бої за Вуглегірськ, Логвіново, Рєдкодуб. В тих же боях отримав серйозну контузію. Потім тривале лікування, реабілітація. Зараз він в складі свого підрозділу стоїть на рубежах визначених для відведення зброї калібром вище 100 мм, підтримуючи свій екіпаж та бойову машини у постійній бойовій готовності та готовими до виконання поставлених завдань у будь-яку хвилину.

Незалежно від того, де зараз знаходяться наші побратими, їх всіх об’єднує одне - мужність та бойовий характер, проявлені під час боїв за територіальну цілісність нашої батьківщини та волю свого народу.

n 0202167595 1

n 0202167595 1

n 0202167595 1

n 0202167595 1

Последнее изменение Вторник, 02/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework