×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Брусилові затримали крадія-рецидивіста

Нині встановлено, що 20-річний раніше судимий місцевий житель демонтував з будівництва у райцентрі металеві віконні рами вартістю понад тисячу гривень.

n 0302167624Про те, що з недобудови викрадено раніше встановлені металеві віконні рами, наприкінці грудня 2015 року до Брусилівського відділення поліції повідомили працівники місцевого приватного підприємства.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що крадіжку вчинив 20-річний житель райцентру. Чоловік зізнався, що, проходячи повз незавершене будівництво, побачив у приміщеннях ненадійно закріплені металеві рами. Відтак пізно увечері взяв інструменти та демонтував їх. Викрадене швидко продав.

У ході досудового розслідування встановлено, що у минулому році підозрюваному вже було винесено судовий вирок за вчинення аналогічного злочину. Втім тоді чоловіка було звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на 2 роки. 

За таких обставин нині його діяння кваліфіковано як крадіжку, вчинену повторно, відтак чоловікові може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Последнее изменение Среда, 03/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework