×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині більше 4 тисяч сімей отримали «теплі» кредити

Жителі області продовжують утеплювати та модернізувати свої домівки, отримуючи компенсацію з державного та обласного бюджетів.

n 0302167638Державною програмою з енергоефективності з початку її дії скористалося 4108 індивідуальних власників та 7 ОСББ області.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Населення може взяти кредит у банку та отримати відшкодування 20 % суми кредиту на заміну газових котлів, 30 % – на енергоефективне обладнання та матеріали для індивідуальних власників та 40 % – для ОСББ, а також 70 % відшкодування тіла кредиту для тих, хто отримує субсидію.

Крім того, у цьому році з обласного бюджету відшкодовується фізичним особам – 10 % від суми кредиту, але не більше 1000 грн, учасникам АТО – не більше 2000 грн, для ОСББ, ЖБК – 15% від суми кредиту, але не більше 10 тис. грн.

У січні 2016 року за державною програмою з енергоефективності в Житомирській області видавав кредити «Укргазбанк». За другу половину січня ВАТ «Укргазбанк» видало 16 кредитів для населення на суму 284,0 тис. грн та 1 кредит для ОСББ м. Житомира на суму 53,331 тис. грн.

За детальною інформацією щодо умов кредитування звертайтеся до банків-учасників програми: АТ «Ощадбанк», ВАТ «Укргазбанк» та АТ «Укрексімбанк».

Последнее изменение Среда, 03/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework