×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині заступник командира військової частини зберігав у своєму гаражі цілий арсенал боєприпасів

Останнім часом ми вже звикли до того, що правоохоронці знаходять у деяких наших співвітчизників набої, гранати та стрілецьку зброю.

n 0402167643Так, нещодавно працівники управління поліції у Київському метрополітені затримали у вестибюлі станції «Вокзальна» 22-річного молодика, який перевозив боєприпаси. Поліцейські вилучили в нього понад 300 набоїв калібру 5,45 мм, 6 гранат і запали до них. З його слів, він знайшов перелічені предмети в окопі на полігоні в Донецькій області та вирішив залишити собі на згадку, пише «Народна армія».

Черговий такий випадок стався в Житомирському гарнізоні: заступник командира військової частини майор М. зберігав боєприпаси у власному гаражі.

Зокрема, під час проведення обшуку працівниками військової прокуратури Житомирського гарнізону та інших правоохоронних органів у нього було вилучено 500 вибухових пакетів, майже тисячу електродетонаторів, 100 капсуль-детонаторів, близько 3 кг пороху, понад тисячу набоїв різних калібрів, набоїв зондувальних (НЗП — для вимірювання швидкості та напряму вітру) — 880 шт., а також 226 піротехнічних патронів, освітлювальні та імітаційні патрони.

Офіцера затримано. Проводяться слідчі дії щодо причетності затриманого до викрадення боєприпасів і вибухівки, а також до підготовки терористичного акту.

Нагадаємо, що згідно з частиною 1 ст. 263 Кримінального кодексу України незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Последнее изменение Четверг, 04/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework