×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЖДУ імені Івана Франка став найкращим серед ВНЗів регіону за версією 4ICU

Рейтинг «4 International Colleges & Universities» оцінив ЖДУ ім. Івана Франка на першому місці серед вишів регіону і на тридцять дев’ятій позиції серед ВНЗ України в оновленій редакції рейтингу за січень 2016 року 4icu.org/ua/ .

n 0502167673Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи популярність більше 11 тисяч ВНЗ світу та більше 130 ВНЗ України за популярністю їхніх веб-ресурсів. На думку авторів рейтингу, це допомагає міжнародним студентам, викладачам та науковцям дізнаватися, наскільки певний ВНЗ є популярним в тій чи іншій країні.

У рейтингу використовуються показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-представництв ВНЗ світу. Джерелами інформації виступають бази даних міжнародного Інтернет-гіганту Google, американської компанії Alexa Internet (дочірня компанія Amazon) та британської компанії Majestic-12.

Цього року методику рейтингу було змінено, що спричинило значні коливання в позиціях деяких вишів. Зокрема цього року методику рейтингу було підсилено новим показником Referring Subnets (кількість різних IPv4 адрес-джерел посилань з точністю до трьох перших октетів), який замінив показник Referring Domains (кількість різних доменів-джерел посилань). Вважається, що новий показник менш вразливий до можливих штучних впливів на рейтинг за рахунок самоцитувань. Цей показник зараз також використовується компанією Google.

Последнее изменение Пятница, 05/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework