×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Колишньому дільничному, який у новорічну ніч збив насмерть підлітка, світить до восьми років ув’язнення

Прокуратурою Житомирщини закінчено розслідування дорожньо-транспортної події, що призвела до загибелі неповнолітнього.

n 0802167686Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області завершено  досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння дорожньо-транспортної події за участю колишнього працівника поліції за ч. 2 ст. 286 КК України.

Встановлено, що 31 грудня 2015 року, близько 22.30 год, колишній старший інспектор Андрушівського відділення Бердичівського ВП ГУ Національної поліції в області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на власному автомобілі, в с. Стара Котельня Андрушівського району скоїв наїзд на 15-річного жителя села.

Унаслідок дорожньо-транспортної події неповнолітній отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

Наразі сторонам повідомлено про завершення досудового розслідування та після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, Трагічна загибель під колесами «Таврії», за кермом якої був дільничний поліцейський, 15-річного десятикласника Старокотельнянської гімназії І — ІІІ ступенів Андрушівського району Олексія Паламарчука за півгодини до настання 2016 року сколихнула усю область.

Последнее изменение Понедельник, 08/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework