×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинська бібліотека стала переможцем всеукраїнського конкурсу

Серед переможців конкурсу проекту УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки ЄС(програма «Еразмус +») - Малинська центральна районна бібліотека ім.В.Скуратівського.

n 0902167704Про це повідомляється на сайті бібліотеки.

«Українською бібліотечною асоціацією було оголошено конкурс для бібліотек на участь у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)».

Проект має на меті популяризувати знання про Європейський союз та європейський вибір нашої держави завдяки Пунктам європейської інформації, які будуть створені на базі бібліотек, які переможуть у конкурсі. Через дані Пункти планується надавати інформаційно-просвітницькі послуги всім бажаючим. Вже першого лютого було оголошено переможців конкурсу, серед яких є три бібліотеки Житомирської області:

Бердичівська центральна міська бібліотека для дорослих, Житомирська обласна бібліотека для дітей, Малинська центральна районна бібліотека ім.В.Скуратівського. Перелік всіх переможців можна переглянути тут.

При конкурсному відборі перевага надавалась бібліотекам, що мають доступ до Інтернету та є учасниками Мережі Пунктів доступу громадян до офіційної інформації. В найближчий час на базі бібліотек-переможниць буде створено Пункти європейської інформації (Пункт ЄІ), а для координаторів Пунктів буде проведено дводенне навчання у Головному тренінговому центрі для бібліотекарів УБА», - йдеться у повідомлені. 

Последнее изменение Вторник, 09/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework