×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Переселенці залишають Зарічани та переїжджають до приміщень, які готові до зими

З червня поточного року близько 300 вимушених переселенців зі Сходу України тимчасово проживали у таборі «Літня Церква «Різдва», що  в с. Зарічани Житомирського району, де відсутнє опалення, а це унеможливлює проживання там людей з настанням холодів. На засіданнях регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Житомирської області, постійно порушувалась проблема стосовно розміщення переселенців в осінньо-зимовий період.

31 серпня спільними зусиллями обласної влади та співробітниками ДСНС Житомирщини надано допомогу щодо переїзду наших співвітчизників із табору «Літня Церква «Різдва» до закладів, пристосованих для проживання в осінньо-зимовий період. 60 чоловік було доставлено до спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» в с. Березина Житомирського району та ще 70 чоловік напередодні переселено до готелю «Житомир» у Житомирі. Зокрема, тут передбачені усі необхідні умови для комфортного проживання людей, у тому числі і під час холодів. Харчування буде забезпечуватися за кошти державного та обласного бюджетів.
Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.
Рятувальники транспортували особисті речі вимушених переселенців та допомогли їм облаштуватися на новому місці проживання. Також вогнеборці передали гуманітарну допомогу, зібрану колегами Управління ДСНС Житомирщини. В подальшому, на прохання керівництва закладів тимчасового розміщення наших співвітчизників, надзвичайники виконають роботи по благоустрою території. Крім того, рятувальники і надалі будуть сприяти у  вирішенні соціально-побутових та інших питань вимушених переселенців зі Сходу України.

n010914326-1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework