×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Проблеми з забезпеченням Житомирських шкіл підручниками намагаються вирішити депутати міськради

Наступного тижня на другому пленарному засіданні п’ятої сесії Житомирської міської ради депутати вирішуватимуть, чи звертатися до прем’єр-міністра України і міністра освіти з приводу забезпечення загальноосвітніх шкіл підручниками.

n 1102167746Проект Звернення запропонував директор загальноосвітньої школи №10 депутат міськради Величко Олександр, - повідомляє Житомирська хвиля.

Ситуація полягає в тому, що в цьому навчальному році введено нову програму для учнів 4 та 7 класів. Відтак планувалося, що у 2015-2016 навчальному році учні вчитимуться вже за новими підручниками, але й сьогодні навчальних посібників з деяких предметів немає у повному обсязі, констатує Величко Олександр: "До кінця 2015 поточного навчального року підручників не було взагалі. Уявіть собі – півроку діти та вчителі працюють без підручників! І це за умови, що в 4 класі є державна підсумкова атестація, абсолютно нова програма і 2/3 того матеріалу з деяких предметів, який є в старих підручниках, не відповідає цій новій програмі. Сьогодні почався новий рік, і ось, наприклад, у мене в школі з частини предметів підручниками ми забезпечені десь на 50%. І така надзвичайно складна ситуація і по іншим школам".

Ще рік тому школи держави визначилися з кількістю підручників, відповідно до прогнозованої потреби на новий навчальний рік. Забезпечити ці потреби в повному обсязі й проситимуть уряд житомирські депутати в разі, якщо на сесії буде прийняте відповідне рішення.

Последнее изменение Четверг, 11/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework