×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирська ЗОШ № 8 - один із найкращих закладів освіти в області

На цьому акцентував голова облдержадміністрації Сергій Машковський, вітаючи учнів і педагогів із початком нового начального року, - повідомляє прес-служба ОДА.

«Вихованці цієї школи досягли успіхів у різних сферах, адже вони навчалися у талановитих і відповідальних педагогів. Під керівництвом своїх учителів учні цього навчального закладу ставали неодноразовими переможцями та призерами олімпіад і змагань. Тому без перебільшення можна констатувати, що за парти школи № 8 сьогодні сяде майбутня еліта нашої держави. Я не вперше відвідую цю школу. Мене щоразу приємно вражає те, як керівництво та педагогічний колектив переймаються її проблемами та потребами. Я залюбки підтримую ініціативи педагогічного колективу цієї школи щодо впровадження сучасних умов для навчання та викладання», – зазначив у своєму виступі очільник області.
Разом із тим, посадовець нагадав присутнім, що сьогодні на сході України точаться запеклі бої за незалежність України:
Привітати з Днем знань учнів і педагогів саме цієї школи Сергій Машковський вирішив не випадково. Адже опікуватися добробутом навчального закладу він почав іще задовго до призначення на посаду голови облдержадміністрації.
А цього разу, з нагоди свята Першого вересня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський подарував викладацько-учнівському колективу школи комп’ютерну техніку як презент від обласної влади.
У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 міста Житомира цього року навчатиметься троє дітей із сімей переселенців. Це учні п’ятого, шостого та восьмого класів.
Ткож школа № 8 прийняла до своїх лав 103 першокласники.
Під час урочистої лінійки присутні випустили у небо білих голубів на знак збереження миру у державі.

n010914337 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework