×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В обласній раді оновлено склад Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська 16 лютого провела нараду з міськими головами та головами районних рад, у ході якої одностайно ухвалено рішення про затвердження нового складу Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.

n 1602167833Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Під час наради голова обласної ради звернулася до представників органів місцевого самоврядування із закликом об’єднати зусилля та досвід для вирішення існуючих проблем.

«Ми сьогодні з вами несемо відповідальність за людей, за громади, які нас обрали. Ми повинні стати єдиним центром впливу на вирішення їхніх проблем. Саме ми відповідаємо за те, що відбувається в громадах, в області і в країні в цілому», - наголосила Анжеліка Лабунська.

Голова обласної ради запропонувала присутнім проводити виїзні засідання Координаційної ради, аби вже безпосередньо на місцях вирішувати питання та переймати той досвід районних рад, які вони вже мають у своєму арсеналі.

Також у ході наради було обговорено й низку інших питань. Зокрема, внесення змін  до законодавства щодо проведення сесійних засідань місцевих рад, децентралізацію повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації юридичних та фізичних осіб, про реалізацію інвестиційних програм в області та впровадження законодавства щодо добровільного об’єднання територіальних громад. 

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework