×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Народицькому спецлісгоспі створили 40 нових робочих місць

В державному підприємстві «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» нещодавно запущено нову лінію з переробки деревини.

n 1802167857В минулому році на Радчанському нижньому складі цього підприємства провели ремонтні роботи. Приведено до ладу всю територію лісозаводу, відремонтовано цехи, побутові кімнати, змонтовано систему витяжки тирси.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

За власні кошти лісгосп закупив та встановив 6 верстатів на загальну суму понад 2,5 мільйона гривень. Нині лінія переробляє 1 тисячу метрів кубічних деревини в місяць. Випускатиме вона заготовки для європіддонів та заготовки пиляні. 

Завдяки роботі цього обладнання підприємство має додатково 400 тисяч гривень надходжень щомісяця. Крім того, в цеху переробки створено 40 нових робочих місць -  для цієї місцевості це немало.

«Тепер ми маємо сучасне обладнання для розпилювання, - ділиться головний інженер лісгоспу Микола Кожара, -  але щоб підвищити рентабельність та конкурентоспроможність нашої продукції – нам необхідне сушильне господарство. Тільки тоді можна буде говорити про більш глибоку переробку. Та ще й матимемо змогу раціональніше використовувати відходи виробництва. Адже сушка може працювати за рахунок спалювання тирси. Це наші плани на майбутнє».

Последнее изменение Четверг, 18/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework