×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада знову пообіцяла відремонтувати дорогу Житомир-Бердичів

Три роки тому після катастрофічної для українських доріг зими 40-кілометровий автошлях, котрий з’єднує Бердичів і Житомир, було визнано одним із найгірших в Україні.

n 1802167867Тоді, для того аби дістатися обласного центру (чи у зворотному порядку) відрізок, на яких у середньому витрачається близько півгодини, водії долали не менше двох годин, рухаючись зі швидкістю 20 км/год., - пише «Бердичівський погляд».

Тодішня влада запевняла, що відремонтувати цю дорогу для неї — справа честі, бралися виконати ці роботи вже до кінця 2013 року. Справедливості заради слід відзначити, що з половиною завдання майже справились: капітально було відремонтовано(а фактично — прокладено заново) майже всю ділянку від Бердичева до Житомира, залишивши тільки нереконструйованим кілометровий відрізок шляхопроводу між Гришківцями та Осиково у Бердичівському районі. На дорозі у зворотному порядку (з Житомира) зробили тільки ямковий ремонт, на більше не вистачило коштів.

Після того з Житомира можна було так-сяк їхати, мирячись із постійними підкиданнями автомобіля та раптовими злетами-падіннями на прихованих пагорбах-виямках. Та після цьогорічної зими (якої, по суті, майже й не було) є очевидним, що далі так бути не може. Відрізок із Житомира до Бердичева — знову у суцільних вибоїнах. Дорожні служби вже розпочали тут ямковий ремонт, але його якість бажає бути кращою.

Очевидно, що єдиний тут вихід — капітальний ремонт. У зв’язку з цим народний депутат УкраїниОлександр Ревегаспільного із головою Житомирської обласної державної адміністраціїСергієм Машковськимведуть активну роботу для вирішення цього питання. Очевидно, що без державної підтримки тут не обійтися, адже для ремонту всього відрізку шляху треба, за приблизними підрахунками, не менше 40 мільйонів гривень. Посадовці переконані, що, сконцентрувавши зусилля всіх органів влади, вдасться вирішити це питання і відремонтувати дорогу вже до кінця року.

Последнее изменение Четверг, 18/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework