×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

МРТ у Житомирі повинен запрацювати до дня відзначення 30-ї річниці аварії на ЧАЕС

Магнітно-резонансний томограф, навколо якого виник значний суспільний резонанс, має бути введений в експлуатацію до дня відзначення 30-ї річниці Чорнобильської аварії.

n 1802167870Таку думку висловила голова обласної ради Анжеліка Лабунська під час прямого ефіру програми «Віч-на-Віч» на телеканалі «Житомир», передає прес-служба обласної ради.

Як зазначила голова обласної ради, ситуація з придбанням і встановленням МРТ виявиласядосить складною, що в свою чергу викликало невдоволення громадськості.

«Депутати попереднього скликання виділили кошти, був проведений тендер на придбання нового МРТ. З боями будувалося нове приміщення, напередодні нового року отримали це медичне обладнання. Зараз у приміщенні завершується встановлення сітки Фарадея, і до кінця цього тижня працівники пообіцяли завершити ці роботи. Наприкінці березня апаратмає бути вже встановлений і сподіваємося, що до дня відзначення 30-річчя Чорнобильської катастрофи жителі області зможуть безкоштовно отримувати послуги магнітно-резонансної томографії», - сказала Анжеліка Лабунська.

Голова обласної ради додала, що є багато питань щодо МРТ, яке раніше функціонувало на території обласної лікарні, адже невідомо з яких причин і куди його списали.

«Зараз ми це питання вивчаємо, збираємо відповідні документи і будемо передавати їх до правоохоронних органів для з’ясування всіх обставин цієї ситуації», - запевнила Анжеліка Лабунська.

Последнее изменение Четверг, 18/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework