×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині провели навчання населення правилам пожежної безпеки

Фахівці ДСНС відвідали близько 30 житлових будинків. оселі одиноких престарілих людей та багатодітні сім’ї.

n 2502167989Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

З метою профілактики пожеж та випадків загибелі людей на них, в першу чергу серед соціально незахищених верств населення, доведення до них основних вимог пожежної безпеки у побуті та надання практичної допомоги у покращенні протипожежного стану їхніх помешкань, 25 лютого рятувальники спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели профілактичне відпрацювання села Довжик Житомирського району.

Цього дня фахівці ДСНС відвідали близько 30 житлових будинків. оселі одиноких престарілих людей та багатодітні сім’ї. Рятувальники нагадали їм правила безпечної поведінки у побуті, вручили господарям відповідні пам’ятки, а також оглянули джерела опалення у будинках. В багатьох оселях досі використовують пічне  опалення. Фахівці звернули увагу господарів на стан електромережі, обов’язкове розміщення металевого листа перед топковим отвором.

Населенню доводились основні вимоги пожежної безпеки щодо безпечної експлуатації приладів опалення. Також в кожній домівки рятувальники залишили листівки із правилами безпечної поведінки під час перебування в побуті, лісі та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

За даними аналізів таких заходів, вони завжди мають надзвичайно позитивний результат. Адже після відвідин фахівців селяни набагато частіше задумуються над небезпекою, котру несе у собі вогняна стихія і намагаються хоча б частково втілювати рекомендації працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у повсякденне життя.

n 2502167989 1

Последнее изменение Четверг, 25/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework