×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині планують переглянути програму матеріально-технічного забезпечення військових формувань

З 2014 року діє обласна програма матеріально-технічного забезпечення усіх військових формувань, які базуються на території Житомирщини.

n 2602168021Впродовж 2014-15 років один мільйон 219 тисяч гривень було виділено з обласного бюджету на підтримку цих збройних формувань, передає Житомирська хвиля.

Про це на нараді нагадав голова облдержадміністрації Сергій Машковський. Однак, він зазначив, що ця програма підлягає перегляду, в тому числі, і в розрізі завдань щодо шефської допомоги військовим частинам, про що був виданий Указ Президента України: "У 2016 році передбачено один мільйон гривень.

На наступній сесії ми плануємо внести зміни до цієї програми, адаптувати її до Указу Президента №44, тому що там чітко розподілені військові частини, яким має надаватися шефська допомога, і, можливо, навіть передбачити збільшення фінансового ресурсу". Відповідно до президентського указу, Житомирська область має шефствувати над одинадцятьма військовими частинами, дев'ять з яких дислокуються на території Житомирщини, одна – в Донецькій і одна – у Вінницькій області. За кожною військовою частиною закріплені райони та конкретні відповідальні особи. Обласна влада "відповідає" одразу за чотири частини. Перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко зауважив, що першочергово необхідно визначити потреби військових і в максимально стислі терміни надати можливу підтримку: "Виїхати на місце, зустрітися з командирами військових частин, з'ясувати їх потреби, опрацювати ці дані. 31 березня у нас буде сесія обласної ради, на якій ми внесемо зміни до Програми матеріально-технічного забезпечення, де буде передбачений фінансовий ресурс. І щоб ми вже на початку березня могли подати до депутатських комісій обласної ради опрацьовані потреби військових частин",– зазначив Геннадій Дмитренко.

Последнее изменение Пятница, 26/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework