×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирянина правоохоронці знайшли наркотики та зброю. ФОТО

Заборонені предмети і речовини були виявлені та вилучені правоохоронцями

n 2902168034у результаті проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта кримінального провадження. Досудове розслідування триває.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, у рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів поліцейські провели обшук у квартирі 48-річного жителя обласного центру.

Як повідомив начальник III територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Олександр Душейко, в одній з кімнат поліцейські виявили речі, які красномовно свідчили про виготовлення чоловіком наркотиків, а також наркосировину. Вилучено паперовий згорток з близько 7 грамами зеленої рослинної маси, 6 пакетів з її залишками, деформовану пластикову пляшку з нашаруванням коричневої рідини, 5 поліетиленових пакунків з бинтами, просоченими речовиною з різким запахом (за попередніми висновками експерта, амфетаміном) та специфічне хімічне обладнання.

Також з оселі фігуранта кримінального провадження правоохоронці вилучили незареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль «Форт 12» калібру 9 мм та 16 набоїв до нього.

Усі вказані предмети і речовини нині направлені на експертне дослідження.

Відносно чоловіка поліцейські відкрили ще одне кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. Триває досудове розслідування й за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії можуть обернутися для житомирянина  ув’язненням на строк від 3 до 7 років.

n 2902168034 1

n 2902168034 1

n 2902168034 1

Последнее изменение Понедельник, 29/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework