×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У поліції розповіли про хід розслідування розкрадання військових сухпайків

Слідчими Головного управління Національної поліції в області розслідується кримінальне провадження за фактом розкрадання військових пайків,

n 0103168051виявлених у приміщенні їдальні одного з житомирських навчальних закладів. 

Важливим моментом є встановлення місця викрадення майна. Станом на 1 березня результатів призначеного внутрішнього аудиту військових частин та позапланових ревізій о слідства не надійшло.

Про це повідомляє ГУНП України в Житомирській області.

Нагадуємо, що у грудні на запити ГУНП України в Житомирській області військові частини поінформували про відсутність у них фактів крадіжок (недостач) військових пайків. Відтак 25 грудня за клопотанням слідства судом було прийнято рішення про проведення ревізій, у тому числі інвентаризацій, незалежним органом (Державною фінансовою інспекцією) із застосуванням методу зустрічних звірок на складах відповідних військових частин. Одночасно  Департаментом  внутрішнього  аудиту та фінансового контролю Міністерства  оборони  України  було  розпочато  внутрішній  аудит військових частин  Житомирської  області

Однак станом на 1 березня 2016 року актів про їх результати до слідства не надійшло.

Разом з тим, у кримінальному провадженні тривають інші необхідні слідчо-розшукові дії.

Так, розпочато розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ст. 172 (Грубе порушення законодавства про працю) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводяться перевірки дотримання трудового та податкового законодавства.

На даний час військові пайки, які є речовими доказами, зберігаються на території Житомирського відділу поліції і можуть бути передані для використання до військових частин за рішенням суду або слідчого судді відповідно до ст. 100 (Зберігання речових доказів та документів та вирішення питання про спеціальну конфіскацію) Кримінального процесуального кодексу. Кінцевий термін їх використання – вересень-листопад 2016 року. Нині з процесуальним керівником погоджується відповідне клопотання.

Последнее изменение Вторник, 01/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework