×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Баранівці відстрілюють безпритульних собак

У Баранівці відстріляли 12 безпритульних собак за один тиждень.

n 0303168108У віддалених районах міста працюють мисливці, а міська рада дала слово зменшити чисельність собак вже найближчим часом.

Про це повідомив міський голова Анатолій Душко під час громадських слухань, які відбулися 26 лютого у міському Будинку культури, передає місто Баранівка.

Під час слухань міський голова розповів про те, що у 2011 році Баранівською міською радою було відстріляно 120 собак, а за один тиждень у лютому 2016 року - 12.

«У 2011 році міськрадою було відстріляно 120 собак, я цього не боюся. Потім з'явились "принцеси", захисники тварин і таке інше. Доповідаю: прийнято рішення і ми в цьому напрямку працюємо. Знешкоджено 12 собак за останній тиждень», - сказав міський глова.

При цьому він зазначив, що у віддалених районах міста працюють мисливці, а міська рада дає слово зменшити чисельність безпритульних собак вже найближчим часом.

"Ми даємо слово, що ми чисельність зменшимо: є рішення, є можливість. У віддалених місцях працюють мисливці, бо в центрі ніхто стріляти не буде. Найближчим часом ми цю чисельність врегулюєм так, що собаки не будуть чіплятися до вас за ніг", - зазначив мер.

Последнее изменение Четверг, 03/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework