×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Маленькому Максимчику необхідно понад 600 тис грн. на лікування

Звичайна застуда – ускладнення – неправильне лікування – глухота.

n 0903168150Життя розділилося на “до” та “після”. Допоможіть трирічній дитині знову відчути мелодійний світ звуків.

Допоможіть знову порадувати рідних  ніжним «мама», кумедним “ба-ба”  та чоловічим  “тато”. Усі ці слова вже вимовляв Максим Рослик, але зараз дитина чує лише тишу, а мама – малорозбірливі звуки: слух забрав із собою і зачатки мовлення, пише «Моя Черняхівщина».

Максимчик  народився абсолютно здоровим хлопчиком. Але в дворічному віці перехворів на ангіну на запалення  легень. Вірогідно, що це спричинило погіршення слуху – Максим перестав чути. Лікарі діагностували  двосторонню хронічну сенсоневральну глухоту 4 ступеню.

На обстеження  і слуховий апарат (а це 13 тисяч гривень) збирали гроші всією родиною. Але до пристрою  Максим ніяк не може звикнути, весь час знімає його. Через апарат може почути тільки шуми, але не розрізняє голосів.

Максимчика оглянули місцеві і столичні лікарі. За їхніми словами, хлопчик втратив 90% слуху і цей процес триває далі. Єдине, що може врятувати дитину – вживлення  апарата, який стимулює слуховий нерв електричними імпульсами.

n 0903168150 1

Вартість імпланту – 645 тисяч гривень. У родини таких коштів немає. Тому вони звертаються по допомогу до всіх небайдужих людей.

Зараз хлопчик знаходиться в Києві. Він разом із мамою проходить терапію, займається з фахівцями і з оптимізмом дивиться в майбутнє.

Частина коштів уже зібрана, а саме 200 тисяч гривень, залишилося зібрати   445 тисяч гривень. Тому вся  надія на небайдужих людей. На жаль, іншої надії немає. Операцію потрібно провести у найближчі півроку, оскільки після досягнення дитиною 4- річного віку шансів навчити її говорити майже немає. Тому родина  сподівається на людські небайдужість і чуйність.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4978 4184 0814

Отримувач: Альона Рослик

Номер телефона матері Максима: 097 12 35 423

Не будьмо байдужі до чужої біди!!!!

n 0903168150 1

Последнее изменение Среда, 09/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework