×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині затримали шестеро старателів

Упродовж двох останніх днів, 7 та 8 березня, у північних районах Житомирщини працювали міжвідомчі спільні групи правоохоронців,

n 0903168156які попередили незаконну діяльність і затримали копачів-нелегалів у лісових масивах Олевського району. Вилучено 3 мотопомпи, пожежні рукави та водозабірні шланги.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

7 березня поблизу с. Обища поліцейські виявили 19-річного жителя району, який за допомогою мотопомпи та водозабірного шлангу намагався видобувати сонячне каміння.

Упродовж дня поблизу того ж населеного пункту правоохоронці виявили ще одну незаконну копальню. Про протиправну діяльність трьох чоловіків, які знаходилися на місці події, свідчило специфічне обладнання: мотопомпа, пожежний рукав і водозабірний шланг. Усі затримані – непрацюючі жителі м.Олевська віком від 19 до 32 років.

Увечері наступної доби у лісовому масиві біля с. Обища під час незаконної діяльності правоохоронці застали ще двох старателів – жителів м. Новограда-Волинського, 33-х та 41-го року. З нелегальної копальні вилучено мотопомпу, водозабірний шланг і 20 м пожежного рукава.

Інформація про вказані факти внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Розпочаті кримінальні провадження.

Робота правоохоронців з протидії та попередження незаконного видобутку корисних копалин, у тому числі й бурштину, на Житомирщині триває.

n 0903168156 1

n 0903168156 1

n 0903168156 1

Последнее изменение Среда, 09/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework