×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині піротехніки знищили 8 боєприпасів часів минулих війн

9 березня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області двічі виїжджала на знешкодження

n 0903168163підозрілих предметів в різних населених пунктах.

Про це повідомляє управління ДСНС у Житомирській області.

Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із Житомира. Чоловік повідомив рятувальників про те, що, вигулюючи собаку, він помітив біля яру двох невідомих осіб, які підозріло щось відкопували та намагалися витягнути із землі. Коли очевидець підійшов ближче, то побачив, що чоловіки тримають в руках військові боєприпаси. Він переконав їх не чіпати виявлені предмети та залишити небезпечне місце. А сам накрив знахідки ковдрою, викликав фахівців ДСНС та чергував тут до їх приїзду. Тим самим убезпечив людей, які могли прогулюватися у кількох метрах від підозрілих предметів.

По прибуттю до місця виклику фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону ідентифікували боєприпаси як два артилерійські снаряди калібром 125 мм часів другої світової війни. Боєприпаси були вилучені та знешкоджені у спеціально відведеному місці.

Інше повідомлення по лінії «101» надійшло із с. Купчари Коростенського району. Там селянин виявив одразу 6 мінометних мін калібром 82 мм. Небезпечні знахідки лежали у рівчаку, розташованому у кінці городу. Оскільки канава не була заповнена водою, чоловік чітко бачив, що це боєприпаси. Ймовірно, місцеві шукачі металу відкопали вибухонебезпечні предмети, але не змогли їх здати у металобрухт і просто кинули до рівчака.  

Усі  вибухонебезпечні предмети піротехніки знищили того ж дня на полігоні.

n 0903168163 1

Последнее изменение Среда, 09/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework