×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський рятувальник став бронзовим призером І етапу Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту

Упродовж 3-4 березня у м. Черкаси в навчально-спортивному комплексі Черкаського інституту пожежної безпеки

n 0903168160імені Героїв Чорнобиля відбувся перший (зональний) етап  Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

За перемогу змагалися 9 команд та близько 100 спортсменів з Вінницької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Черкаської областей, а також з Харківського національного університету цивільного захисту та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Змагання проходили у 2-х видах пожежно-прикладного спорту: у підйомі по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. За підсумками змагань визначені 5 найсильніших команд, які братимуть участь у фінальному етапі Чемпіонату України, що проходитиме в Миколаєві з 29 березня по 2 квітня.

До п’ятірки кращих команд потрапила і збірна Житомирської області. У напруженій боротьбі житомирські рятувальники продемонстрували високі професійні навички, майстерність, витримку, вправність і жагу до перемоги. Команда з Житомирщини цілком заслужено здобула путівку до фінальної частини змагань.

Переможний настрій збірної підтримав і начальник спортивного комплексу аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Житомирській області старший лейтенант служби цивільного захисту Богдан Кухар. Він здобув бронзову нагороду в подоланні 100 метрової смуги з перешкодами. Цю дистанцію Богдан здолав з особистим рекордом 15,96 секунди, чим допоміг житомирським спортсменам вибороти таку довгоочікувану нагороду для області.

Співробітники Управління ДСНС Житомирщини пишаються своїми колегами та вітають їх з достойним результатом на Чемпіонаті. Залишається побажати їм перемог у подальших змаганнях. Зокрема, і в найближчому  заключному етапі Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в Миколаєві. У ньому також візьмуть участь і переможці першого етапу – збірні команди Одеської, Черкаської областей та спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

n 0903168160 1

n 0903168160 1

n 0903168160 1

Последнее изменение Среда, 09/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework