×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Коли приїхали забирати поранених з того пекла - він повз, але продовжував відстрілюватись з АК… то був бій за Вуглегірськ…

Побратими Сергія думали що він загинув після попадання гранати з СПГ

n 1003168166та двох снарядів з ворожого танка по його БМП. Весь в крові, без ноги, спочатку непритомний

Коли приїхали забирати поранених з того пекла - він повз, але продовжував відстрілюватись з АК… то був бій за Вуглегірськ…

Сергій Крикун родом із Харківщини. Служив у 3-ій механізованій роті на посаді заступника командира бойової машини-навідника оператора, це - одна з найвідповідальніших посад у відділенні, яка вимагає не лише добрих знань та практичних вмінь під час виконання завдань з озброєння БМП, а й вміння швидко орієнтуватись, визначати цілі та приймати правильні рішення по знищенню противника. В складі своєї роти пройшов всі найгарячіші точки від самого початку війни. Ніколи не йшов у «відказ». Завжди хоробрий та відчайдушний в боях. Зухвалий по відношенню до ворога. Своїми діями завжди був прикладом для товаришів та бойових побратимів.

В лютому 2015 отримав важке поранення, в результаті чого – ампутація частини однієї ноги вище коліна та відсутня частина стопи на іншій. Проте це не зламало дух хлопця. Після протезування він написав лист до президента України та отримав дозвіл на продовження служби в частині.

За виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України указом президента України від 8 травня 2015 р. Сергія нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни».

Інформація зі сторінки  30-ої бригади у Фейсбуці

n 1003168166 2

n 1003168166 2

Последнее изменение Четверг, 10/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework