×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З нагоди 21-річчя факультету у ЖДТУ влаштували концерт, фаєр-шоу і частування морозивом

Святкувати почали традиційно у перші дні весни, а 3 березня усі зібралися на святковий концерт, аби відзначити 21-річчя ФЕМу.

n 1003168171Про це повідомляєпрес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Вокальна композиція «Надія є» у виконанні колективу «Акорд», пісенні подарунки від талановитих студенток, жарти від КВН-команди «По-мужски», запальні танці дівчат з «Енергії», надзвичайні трюки ВМХ від велосипедиста Кості Поплавського та воркаут-шоу від хлопців з «NEW LEGION», романтична історія  театру тіней від колективу «Гормонія», фаєр-шоу від «Дом солнца», а ще солодкі подарунки і премії – таким цьогоріч був День народження факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Приймали вітання від першого проректора ЖДТУ Оксани Олійник та декана  Олени Денисюк. Обидві свого часу закінчували цей факультет, тож їхні побажання були особливо теплі, щирі та  по-справжньому рідні.

n 1003168171 1

«Від імені виконуючого обов’язки ректора Віктора Євдокимова та усієї адміністрації університету, від себе особисто вітаю факультет економіки і менеджменту зі святом, – відзначила Оксана Олійник. –  Цей факультет завжди відрізнявся своїми традиціями, повагою до кожного. Тут студенти люблять своїх деканів – усіх, а декани дуже бережно відносяться до студентів, особливо під час сесії. Ви розвиваєтесь – збільшується кількість спеціальностей і вже другий рік День народження факультету святкують «туристи». Студенти ФЕМу перемагають у конкурсах, на олімпіадах і спортивних змаганнях, а також беруть активну участь в програмах мобільності, вигарають гранти.  Я бажаю студентам і викладачам мого рідного факультету весняного настрою, сонячних посмішок, отримувати задоволеня від перебування у вузі і життя поза ним».

Декан факультету економіки та менеджменту Олена Денисюк наголосила, що наразі в країні насправді складний період, коли одночасно твориться історія нової держави, а українці, тим паче молодь, мають безліч можливостей для розвитку.

n 1003168171 1

«Ви можете вивчати вільно іноземні мови, їздити на навчання і стажування у кращі вузи за кордон, розвиватися і самовдосконалюватися, вільно висловлювати свою думку, до якої дослухаються, – говорить Олена Денисюк. –  Бажаю вам максимально використовувати усі можливості, бути сміливими, берегти друзів і батьків, допомагати своїй країні зараз, а не  жалітися, що вона вам не дала нічого. Я дійсно усіх вас дуже люблю».

Також декан факультету-іменинника зачитала список студентів, які за активну діяльність, успіхи у навчанні та наукові здобутки отримають з нагоди свята грошові виплати. Крім цього, чотири групи факультету, які найкраще склали іспити на зимовій сесії отримали морозиво і від компанії «Рудь». Цукерки з побажаннями-передбаченнями отримали й усі глядачі концерту.

n 1003168171 1

Голова студентської профспілки Владислав Савіцький, який нещодавно випустився із ФЕМу, закликав усіх студентів бути патріотами свого вузу і свого факультету, а також озвучив імена студентів, які підтримають фінансову підтримку.

Після цих виступів концерт продовжився танцювальними і вокальними  номерами, жартами про студентське життя, а по завершенню заходу у дворі ЖДТУ на всіх чекало фаєр-шоу.

n 1003168171 1

Последнее изменение Четверг, 10/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework