×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ провели Дні професійного розвитку для викладачів та вчителів англійської мови

Дні професійного розвитку для викладачів та вчителів англійської мови пройшли за участю лекторів Гельсінського університету (Фінляндія).

n 1103168191 1Як повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка, захід організовано кафедрою англійської мови з методиками викладання в дошкільній та початковій освіті ННІ педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка 9-10 березня 2016 року.

Пані Арія Гелена Хакулінен, магістр освіти та мистецтв, та пан Вільгельм Гельмут Дікманн, доктор філософії, презентували особливості сучасної системи освіти Фінляндії у світлі її реформування. Іноземних фахівців привітали ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка професор П. Ю. Саух та проректор з наукової і міжнародної роботи професор Н. А. Сейко.

Протягом двох днів учасники серії методичних семінарів на тему «Використання прийомів драматизації у навчанні англійської мови» мали змогу ознайомитись з фінським досвідом поєднання педагогічної теорії з практикою навчання англійської мови з урахуванням міждисциплінарних зв’язків.

У заході взяли участь 29 педагогів з Житомирського державного університету імені Івана Франка, Житомирського технологічного університету та 4 загальноосвітніх навчальних закладів міста Житомира, а також Добровольці Корпусу Миру США в Україні Роберт О’Лірі, Лінда та Девід Хебенстрейт.

Всі учасники отримали сертифікати.

n 1103168191

Последнее изменение Пятница, 11/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework