×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Шановні Житомиряни

Союз споживачів Житомирщини щиро вітає усіх житомирян з міжнародним святом - Всесвітнім днем захисту прав споживачів,

l 13031609 100який щороку весь світ відзначає 15 березня.

Усі ми – споживачі, незалежно від віку, статі, освіти, соціального статусу та займаної посади, оскільки протягом життя споживаємо товари й послуги і платимо за них. Людина народжується – і вже стає споживачем, тому це свято - свято для кожного. Кожен повинен знати, на що має право і на що може розраховувати. Однак не всі мають настільки широкі знання своїх прав у спілкуванні з людьми «по той бік прилавка». Саме тому ми терпимо і хамство, і з жалем викидаємо прострочені продукти, і ламаємо голову над недавно купленим, але вже не справним телефоном. Тому цей день - не просто важлива дата в календарі, а й прекрасна можливість для кожного з нас розширити свої знання

Зрештою, у статті 42 Конституції України зазначено: «Держава захищає права споживачів, здійснює контроль за якістю і безпекою продукції та усіх видів послуг і робіт, сприяє діяльності громадських організацій споживачів».

Захист споживчих прав – це складова частина захисту прав людини. У державах із розвиненою економікою споживач здійснює керівну функцію на споживчому ринку. А це можливо лише за активної життєвої позиції кожного громадянина країни за підтримки з боку держави.

Громадська організація «Союз споживачів Житомирщини»  на чолі з Куценком Павлом Івановичем щиро радить споживачам – вивчайте, використовуйте та захищайте свої права. Адже основною метою організації є розширення знань своїх прав споживачів якомога більшого кола осіб, навчання застосуванню своїх прав при пред'явленні скарг чи претензій, самостійного відстоювання своїх прав.

Сьогодні і завжди зичимо Вам високого рівня обслуговування, сподіваємось, що Вам завжди буде приємно відвідувати будь-які заклади, де на Вас завжди чекають та готові надати якісну консультацію, підтримку в обранні необхідної Вам речі чи послуги. Нехай завжди Вас радують цікавими пропозиціями, акціями, знижками та подарунками, а у Вашій оселі панує мир, затишок і піднесений настрій від приємних покупок.

Бажаємо всім  споживачам  міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, піднесеного настрою та невичерпного оптимізму.

З повагою,

Голова ГО «Союз споживачів Житомирщини»       П.І. Куценко

Последнее изменение Понедельник, 14/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework