×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомир відвідав відомий французький документаліст

Бруно Монсенжон – автор публікацій, книги та біографічного фільму про Святослава Ріхтера.

n 1403168231З всесвітньовідомим піаністом його пов'язували дружні стосунки і пан Монсенжон давно хотів побачити батьківщину Ріхтера.

У ці дні митець прилетів в Україну з метою взяти участь у конференції мистецтвознавців, яка проходила в Житомирі до 101 річниці з дня народження Святослава Ріхтера, передає «Житомирська хвиля».

Бруно Монсенжон відвідав місця, пов'язані з дитинством музиканта та родинним колом Ріхтерів: "Ми їхали машиною прямо з аеропорту, і, коли я побачив назву "ЖИТОМИР", в мене все затремтіло. Це чудове місто. Я знав про нього дуже мало, і бачив лише декілька кадрів домашньої кінохроніки. Цей старий матеріал я вставив у свій фільм, і, гадаю, використав з великою емоцією, під звуки сонати Шуберта, що дуже до цього підходить. Так що про Житомир я знав лише це і те, що розповідав Святослав Теофілович".

Гість з Франції також зустрівся з мером Житомира Сергієм Сухомлином. Під час бесіди обговорювалися питання збереження пам'яті про генія фортепіанного мистецтва 20 століття на його батьківщині.

Последнее изменение Понедельник, 14/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework