×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині засудженим намагалися передавати алкоголь та мобільні телефони

Факт спроби передачі заборонених предметів та речовини на територію Бердичівської ВК-70

n 1503168245було задокументовано, на даний час проводиться службова перевірка.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

12 березня 2016 року близько 23 години внаслідок спрацювання технічних засобів охорони дільниці периметру забороненої зони Бердичівської виправної колонії (№70) молодшими інспекторами відділу нагляду і безпеки та вартою з охорони на території внутрішньої забороненої зони та прилеглої виробничої зони було знайдено 6 пластикових пляшок з 3 літрами спиртовмісної рідини та кілька пакунків з шістьма мобільними телефонами всередині.

13 березня 2016 року біля 6 години ранку невідомою особою було здійснено перекид пакунку на територію Житомирської установи виконання покарань (№8). Співробітники оперативної групи за сигналом, що надійшов від чатового однієї із веж, виявили підозрілий поліетиленовий пакунок.

Відразу було викликано слідчо-оперативну групу поліції. Працівниками поліції було оглянуто місце події та вилучено пакунок, в якому знаходилось 14 мобільних телефонів, зарядні пристрої до них, 6 комплектів гарнітури та п’ятикубовий медичний шприц з темно-бурою рідиною невідомого походження.

Даний факт був зареєстрований у відповідності з чинним законодавством України, відповідні матеріали направлені до Житомирського відділу поліції ГУНП в області для прийняття рішення.

n 1503168245 1

n 1503168245 1

Последнее изменение Вторник, 15/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework