×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Органи місцевої влади Житомирщини зобов’язали всебічно підтримувати Збройні Сили України. ВІДЕО

15 березня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський провів розширену нараду за участю голів райдержадміністрацій,

i 15031620міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад області, керівників структурних підрозділів ОДА, керівники окремих територіальних представництв центральних органів виконавчої влади та командирів військових частин.

Було розглянуто питання організації та фінансового забезпечення в області шефської допомоги Збройним Силам України. У рамках шефства місцеві державні адміністрації, органи місцевого самоврядування мають всебічно сприяти у забезпеченні військових частин продовольством, пально-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами, розв’язанню соціально-побутових проблем.

Фінансова допомога військовим частинам буде надаватися відповідно до можливостей місцевих бюджетів. На військові частини, що знаходяться під шевством Житомирської ОДА з бюджету виділений вже один мільйон гривень, це по 200 тисяч на кожну з п’яти підпорядкованих частин.

В разі невиконання поставлених завдань до керівників районів та міст будуть застосовані стягнення.

Последнее изменение Вторник, 15/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework