×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

КП «Житомирводоканал» проводить аварійно-відновлювальні роботи (перелік адрес)

Про перелік адрес, де проходять ремонти, інформує прес-служба комунального підприємства.

n 1603168266Найскладніші аварійно-відновлювальні роботи проводяться за такими адресами:

Вчора, 15 березня, на перехресті вулиць Київської та Східної (в районі ЗОШ № 8), де 9 березня утворився прорив каналізаційної труби, було змонтовано 18 метрів каналізаційного колектора.

Сьогодні, 16 березня, на вулиці Покровській (Щорса), 20 і Космонавтів, 2а –  спеціалістами КП «Житомирводоканал» спільно з працівниками ЖРЕПу № 8 та УК «КомЕнерго-Житомир» буде проведена заміна водопровідних вводів у житлові будинки.

На ділянці від перехрестя вулиць Великої Бердичівської – Довженка та Довженка – 1 Травня буде проведено ремонт запірної арматури.

Нагадаємо, що аварійно-відновлювальні роботи триватимуть до 28 березня, у зв’язку з чим змінено рух деяких тролейбусів (зокрема № 6 і № 10), які в цей час будуть ходити через вулицю Київську.

«Звертаємо увагу жителів та гостей міста на те, що відсутність затоплених доріг не означає, що ремонтні робіт закінчено. Незважаючи на те, що ділянка, на якій проводяться ремонтні роботи, огороджена не лише спеціальними знаками, а й бетонними блоками, – це, на жаль, не зупиняє, деяких водіїв. Просимо учасників дорожнього руху бути обережними!», - йдеться у повідомлені. 

Последнее изменение Среда, 16/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework