×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівський спортсмен перевищує рекорд Світу серед ветеранів гирьового спорту аж на чотири підйоми

11 березня на базі Житомирського військового інституту відбувся Відкритий Чемпіонат міста Житомира з гирьового спорту.

n 1603168274У цих змаганнях взяв участь бердичівлян, титулований спортсмен Геннадій Резнік.

Про це повідомляє РІОБердичів.

«На цих змаганнях я ставив собі завдання встановити новий рекорд Житомирської області у ривку гирі вагою 24 кг, який належав мені у ваговій категорії до 85 кг та дорівнював 234 підйоми з лімітом часу на виконання вправи 10 хвилин, і як задачу «максимум» встановити абсолютний рекорд Житомирської області. Абсолютний рекорд Житомирської області у цій вправі до цих змагань належав спортсмену вагової категорії більше 95 кг, майстру спорту України, Чемпіону світу 2013 року Тарасу Панчуку і дорівнював 254 підйоми», - розповів Геннадій Резнік.

Ціль, яку спортсмен ставив собі та відпрацьовував до змагань, готуючись на тренуваннях, на цих змаганнях підкорилась йому по максимуму. Секундомір закінчив відлік часу 10 хвилин, коли Геннадій Резнік зумів зафіксувати гирю на 259 підйомах.

«Я безмежно задоволений тим, що тепер абсолютний рекорд Житомирської області серед чоловіків у ривку гирі вагою 24 кг буде, як кажуть, «прописаний» у Бердичеві. Я хочу розділи цю радість від отриманого результату зі своїм товаришем та однодумцем Ігорем Віталійовичем Лонським, завдяки якому я прийшов у гирьовий спорт і від якого я постійно відчуваю дружню підтримку. Також хочу подякувати директору ДЮСШ Олександру Івановичу Подгорчуку за надання можливості готуватись до змагань у спортивному залі ДЮСШ», - розповів Геннадій Резнік.

Також, як стало відомо, результат, показаний бердичівським спортсменом на цих змаганнях, перевищує рекорд Світу серед ветеранів гирьового спорту аж на чотири підйоми. Його було встановлено спортсменом з Росії Віктором Бочкарьовим у 2006 році. Але ці змагання були не офіційними, на жаль, новий рекорд Світу не встановлено. Зате для нашого земляка це серйозний стимул на майбутнє, щоб все ж таки встановити цей рекорд на Чемпіонаті світу вже на офіційному рівні.

Последнее изменение Среда, 16/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework