×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині визначено господаря бездоглядної меліоративної мережі вартістю 740 тис грн.

Позов прокуратури Романівського району щодо прийняття Ягодинською сільською радою

n 1803168308на баланс внутрішньогосподарської меліоративної мережі вартістю 740 тис грн Житомирським окружним адміністративним судом під час повторного розгляду задоволено у повному обсязі.

Про повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Йдеться про те, що під час проведення прокуратурою перевірки щодо додержання вимог законодавства органами місцевого самоврядування встановлено низку порушень.

Зокрема, Ягодинська сільська рада  Романівського району протягом 10 років не приймала на баланс меліоративні системи загальною площею 573 га вартістю 740 тис грн, які, відповідно до акту прийому-передачі, були передані їй ще у 2003 році.

Унаслідок бездоглядності меліоративні системи руйнувалися, що завдавало державі збитків.

За принципової позиції прокуратури законність поновлено, рішенням суду сільську раду зобов’язано розглянути на сесії питання щодо прийняття на баланс внутрішньогосподарської меліоративної мережі загальною площею 573 га.

Довідково. Заявлений з метою усунення порушення законодавства прокуратурою Романівського району позов Житомирським окружним  адміністративним судом під час першого розгляду не було задоволено.

 Оскільки було відмовлено у задоволенні позовних вимог і в апеляційній інстанції, органами прокуратури подано касацію до Вищого адміністративного суду України, який направив справу на новий розгляд.  

Последнее изменение Пятница, 18/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework