×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростишеві жінка намагалася стрибнути з даху лікарні

21 березня о 16:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення

n 2203168365про те, що на даху Коростишівської центральної районної лікарні перебуває жінка, яка несамовито галасує та махає руками.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

До місця виклику негайно виїхало відділення 20-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростишів у складі 5 чоловік. Вони встановили, що жінка сидить на краю даху 4-поверхової будівлі. Існувала ймовірність, що та ось-ось стрибне вниз. Командир відділення прийняв рішення оточити її з різних сторін. Для цього двоє рятувальників почали пробиратися на дах зсередини будівлі, а двоє інших піднялися за допомогою пожежної драбини лікарні.

Коли рятувальники наблизились до жінки, то спочатку отримали агресивний опір. Вона відштовхувала їх від себе та наказувала залишити у спокої. Упродовж декількох хвилин надзвичайники розмовляли з нею, застосовуючи різноманітні методи психологічно впливу. Врешті-решт рятувальникам вдалося вмовити жінку піти з ними та залишити небезпечний дах. Бійці ДСНС закріпили на ній мотузку, щоб вона не впала та через горище повернули в приміщення лікарні, де передали медикам.

Последнее изменение Вторник, 22/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework