×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За півтори години роботи бюджетної комісії депутати розглянули більше 10-ти питань з порядку денного

29 березня, за півтори години роботи депутати у малій залі на засіданні постійної комісії з питань бюджету

n 2903168481розглянули більше 10-ти питань з порядку денного.

Серед питань порядку денного депутати підтримали звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2015 рік, передають у  прес-службі облдержадміністрації.

Також постійна комісія з питань бюджету погодила Програму забезпечення діяльності Центру допомоги учасникам АТО на 2016-2018 роки.

Програма передбачає посилення роботи з учасниками АТО, зокрема, проведення виїзних прийомів у всіх районах області, залучення учасників АТО та членів їх родин до тренінгів і семінарів, що включають психологічну реабілітацію, терапію за допомогою дресированих собак та коней, проведення різного роду навчальних заходів.

Загалом за роки дії програми планується охопити 90% учасників АТО та їх родин, підвищити коефіцієнт вирішених Центром АТО звернень із 80 до 95%.

Крім того, депутати розглянули питання про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки, Програму розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016- 2020 роки та про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

Последнее изменение Вторник, 29/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework