×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі утилізували 981 тисячу акцизних марок

Щоб уникнути порушення та зловживання у сфері обігу підакцизної продукції, 981 тисячу 800 марок акцизного податку було знищено працівниками ГУ ДФС в області.

n 0104168553Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Дані марки були повернуті виробником як такі, що не підлягають використанню у зв’язку зі зміною дизайну марки та з тим, що сума  акцизного податку, зазначена на марці, не відповідає діючій на сьогодні ставці акцизного податку.

Сформована комісія під головуванням заступника начальника ГУ ДФС Катерини Риженкової, заступника голови комісії – начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Романа Корнійчука у присутності головного державного ревізора-інспектора відділу контролю за обігом підакцизних товарів управління ліцензування та організації контролю за обігом підакцизних товарів Департаменту податків і зборів з юридичних осіб ДФС України Олександра Лінчевського провела знищення марок на території ПАТ ВЗП «Хміль» у м. Житомирі.

Утилізація марок акцизного податку передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 року № 1251 та наказом ДФС України від 15.09.2015 року № 693 «Порядок знищення невикористаних марок акцизного податку».

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework