×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

АТОшники підпалили шини біля управління Держгеокадастру в Житомирській області

Військові з різних бригад, підрозділів, та з різних районів області зібралися на акцію, аби привернути увагу до дій службовців, які не квапляться оформлювати земельні ділянки, гарантовані державою учасникам АТО.

n 0404168580Останньою краплиною стала інформація, яка прозвучала на останньому засіданні обласної ради, зазначає громадська активістка і волонтерка Ірина Коцюба: " З трьох тисяч заяв лише 300 опрацьовані, таку цифру озвучила керівник відомства. Всі інші заяви або "на підписі" чи на відмовах. Коли ми телефонуємо і питаємо, чому такі затримки, нам відповідають, що це через зміни керівництва. Ця акція не закінчиться ще дуже довго, поки всі сім'ї учасників АТО не отримають належні їм земельні ділянки".

Керівника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області Оксану Присяжнюк на місці не застали, співробітники повідомили, що зранку вона занедужала. Ініціативна група пікетувальників зустрілась з нещодавно призначеним начальником відділу розподілу земель Євгеном Ходаківським. Передусім, питали, чому порушуються терміни розгляду заяв та оформлення ділянок для військових. Чітких відповідей не отримали. Заступник голови ГО "Атошник" Сергій Артьомов вважає, що вже від керівництва Держгеокадастру України треба вимагати навести лад на місцевому рівні. Адже на загострення ситуації можновладці почали реагувати після підпалу шин. Саме ж полум'я в центрі міста досить оперативно загасили пожежні. " Мав приїхати начальник Держгеокадастру України Мартинюк і ми хотіли з ним поспілкуватися, поставити запитання. Ми телефонували йому на гарячу лінію і попереджали, що будемо проводити акцію, якщо він не вийде на зв'язок. Але він не вийшов, згодом його заступники це зробили. Тож я думаю, якщо вже зараз їдуть до нас представники Держгеокадастру України, то частково ми досягли своєї мети. А як на мене, то тут треба всіх "чистити", – сказав Сергій Артьомов.

Джерело: Житомирська хвиля

Последнее изменение Понедельник, 04/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework