×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі поліцейські розшукували 9-річного школяра

9-річного хлопчика, про зникнення якого до поліції повідомила матір, правоохоронці розшукали в одному з розважальних центрів міста.

n 0704168655Правоохоронці закликають житомирян відповідальніше ставитися до своїх батьківських обов’язків.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області, увечері того дня до Житомирського відділу поліції зателефонувала житомирянка і повідомила, що уранці до школи пішов її 9-річний син і до цього часу не повернувся.

За вказаною заявницею адресою виїхала слідчо-оперативна група. Родина зниклого хлопчика була знайомою працівникам підрозділу молодіжної превенції житомирської поліції, адже жінка й раніше притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей, яких у неї троє.

За словами правоохоронців, зниклий хлопчик не вперше залишає рідну домівку, минулого року вирушали мандрувати й двоє інших його братів. На щастя, їх вчасно знаходили і повертали додому. Зі слів матері, вона не встигає угледіти за синами. Тож через брак батьківської уваги хлопці шукають пригод поза стінами рідного дому.

На розшук 9-річного мандрівника були зорієнтовані усі зовнішні наряди поліції, які несли службу у місті. Працівники Житомирського відділу поліції взялися відпрацьовувати місця можливого перебування хлопця. І не помилилися.

Маленького втікача у шкільній формі і з рюкзаком за плечима виявили в одному з розважальних комплексів міста й повернули у сім’ю. З ним та іншими дітьми правоохоронці провели профілактичну бесіду, а матір закликали відповідальніше ставитися до виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню її чад, оформивши відповідні адміністративні матеріали.

Последнее изменение Четверг, 07/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework