×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирській школі № 6 учні користуватимуться картками для харчування

Учні житомирської ЗОШ №6 отримали можливість розраховуватися у шкільній їдальні карткою для харчування.

n 0804168662ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку встановив у їдальні школи термінал для безготівкових  розрахунків.

Відтепер школярі зможуть купувати обіди за допомогою картки Юніора - картки для харчування, а їхні батьки мати впевненість, що дитина витратила гроші саме на обід, а не на чіпси, сухарики чи солодощі.

“Карта для харчування” - це комплексна програма для всієї родини. Вона дозволяє дітям швидко та цікаво оплачувати свої шкільні обіди, а батькам – контролювати витрати своїх дітей і зручно передавати їм кишенькові гроші. Як і для батьків, так і для дітей участь у програмі безкоштовна.

“Термінал для розрахунків картою ЮНІОРА у 6-й школі дозволить її учням отримувати повноцінне і здорове харчування, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Світлана Семенюк. - Адже батьки школярів зможуть контролювати витрати своїх дітей. У такий спосіб учні вчаться планувати свій бюджет”.

За допомогою картки ЮНІОРА можна не лише робити купівлі в шкільній їдальні, а й передавати гроші у фонд класу (фонд школи, на ремонт, прибирання тощо) і знімати готівку в банкоматі з дозволу батьків.

Крім 6-ї школи, програма “Картка для харчування” діє і в 19-й житомирській школі, а вже у найближчий час відчути переваги безготівкових розрахунків зможуть учні та батьки ЗОШ №5.

ЮніорБанк – це програма фінансової грамотності, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та бізнес-квест.

ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, такі як:  Олімпіада “Фінансовій геній” , “Вперед до знань”, для шкіл “Клас майбутнього” , Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайтіjuniorbank.com.ua

Последнее изменение Пятница, 08/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework