×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Чуднові вручили орден "За мужність" ІІІ ступеня родині полеглого воїна Олега Поліщука

Олега Поліщука посмертно нагородженого за героїзм, виявлений у захисті суверенітету й територіальної цілісності України та вірність військовій присязі.

n 1104168703Олег Поліщук народився 1978 року в селі Волосівка, Чуднівського району у сім'ї військовослужбовців, тому й не дивно, що, коли на сході України розпочалась війна, він добровольцем поїхав у зону проведення АТО, каже Кілківський сільський голова Віктор Паращенко.

"Батько і мати працювали у військовій частині й часто брали туди його із собою. Там він бачив усе життя військових. Ми пишаємось своїм земляком, котрий ціною свого життя захищав нашу Батьківщину, нас і наше вільне й мирне життя".

Під час служби мужній боєць практично не залишав передової і загинув, як справжній герой – рятуючи своїх бойових побратимів від вірної смерті. Наприкінці вересня 2015 року на 29 блокпості, поблизу селища Новотошкінське, що на Луганщині, він накрив собою вибуховий пристрій, прийнявши на себе всю його ударну силу та численні осколки. Життя Олега Поліщука обірвалось у 38 років, але пам'ять про нього житиме у віках, наголошує голова Чуднівської райдержадміністрації Петро Яригін. "Нагородження посмертно Олега Поліщука високою державною нагородою є для нас важливим моментом, тому що це віддання честі людині, котра своїм власним життям врятувала одинадцять життів побратимів, накривши ворожу міну власним тілом. Події на сході України показали, що хлопці, з якими ми на Чуднівщині, на жаль, попрощалися, були поєднані єдиним бажанням – захистити свою державу, своїх рідних, нас з вами та зберегти мир. Вони – справжні герої і патріоти. Вічна їм слава і вічна пам'ять!". 

Відзначення високою державною нагородою Олега Поліщука, котрий з честю виконав свій військовий обов’язок захисника Вітчизни, - це данина шани і поваги герою, котрий віддав своє життя за Україну. Його подвиг слугуватиме прикладом справжнього патріотизму для підростаючого покоління. У школі рідного села Волосівка портрет доблесного бійця Олега Поліщука розміщено на стенді "Герої не вмирають". У рамках уроку мужності учні здійснили ходу на місцеве кладовище, де вшанували світлу пам'ять свого славного земляка та поклали квіти до його могили.

Джерело: Житомирська хвиля

Последнее изменение Понедельник, 11/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework