×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Житомиробленерго» обиратиме найкращу вишиванку серед своїх працівників

На тих, хто шанує українську вишиванку чекають призи.

n 1204168709Одним з найяскравіших символів України, можна вважати вишиванку, яка споконвіку була не тільки одягом, але носієм української культури, традицій, була мистецтвом, яке червоною ниткою проходило і проходить скрізь життя, випробування, радощі і сум українського народу. Її неможна ні з чим сплутати, нею захоплюються далеко за межами України, вона об’єднує та ідентифікує  людину, яка її вдягає,  як українця. Тож, не дивно, що у 2006 році з’явилося свято  - «День вишиванки»  і свято це не тільки прижилося, але й набуло не аби якої популярності.

До Дня вишиванки, яке в цьому році в Україні  святкують 19 травня, ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» оголошує конкурс серед працівників Товариства, - про це повідомляє прес-служба відомства.

Усе, що необхідно зробити:

Прийти на роботу у вишиванці 19 травня, сфотографуватися( можна колективно до 10 чол)  та вислати фотографію до 21.05.16 р. на електронну адресу: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Переможців буде обрано у номінаціях:

-  Вишиванка від покоління до покоління, яку отримано від мами, бабусі, прабабусі… Теж саме стосується і чоловіків.  Для перемоги в цій номінації необхідно додати історію про цю родинну реліквію.

- Вишиванка жіноча;

- Вишиванка чоловіча;

- Повний образ (костюм);

- Найцікавіше фото;

Тож готуємо свої вишиванки, вони якимось незбагненним чином позитивно впливають на настрій, тож гарний настрій та щирі посмішки  будуть неодмінно супроводжувати  працівників ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» увесь день.

Последнее изменение Вторник, 12/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework